Nusret: Benim istediğim kadar iyi değillerdi, hemen işlerine son verdim

Restoranlar zinciri sahibi Nusret Gökçe, ABD’deki şubesinde işten çıkarttığı 4 çalışanına 236 bin dolar tazminat ödediğini söyledi. Gökçe, ‘Performanslarından memnun değildim işlerine son verdim” dedi

Nusret: Benim istediğim kadar iyi değillerdi, hemen işlerine son verdim - Sayfa 1

Sahip olduğu restoranlar ve tuz serpme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan "Salt Bae" lakaplı Nusret Gökçe, New York’taki şubesinde bahşiş anlaşmazlığı nedeniyle geçen yıl işten kovulan dört Türk çalışanı hakkında açıklama yaptı.

Nusret: Benim istediğim kadar iyi değillerdi, hemen işlerine son verdim - Sayfa 2

Hürriyet’ten Cengiz Semerci’ye konuşan Nusret, 250 bin dolar ceza ödediğini doğruladı."Cezayı ödedim ama bir sor bakalım neden ödedim" diyerek başladı anlatmaya.
 

Nusret: Benim istediğim kadar iyi değillerdi, hemen işlerine son verdim - Sayfa 3

Çalışanların bahşişinden tek kuruş pay almadığını, bunu sadece New York'taki değil hiçbir dükkanında yapmadığını çok açık bir dille söyledi."Ben çalışanların bahşişinden pay almam, bunu hiçbir zaman hiçbir dükkanımda yapmadım" dedi.
 

Nusret: Benim istediğim kadar iyi değillerdi, hemen işlerine son verdim - Sayfa 4

"Peki neden ceza ödedin?" diye sordum..."Dört çalışanın performansından memnun değildim. Bizim dükkanın çalışma anlayışına uymuyorlardı. Benim istediğim kadar iyi değillerdi ve hemen işlerine son verdim" yanıtını verdi.