Nissan Qashqai fiyatında son fırsat kaçmaz; Bu liste için çok az zamanınız var

C-SUV modellerinin ilgi gören modelleri arasında yer alan Nissan Qashqai fiyat listesinde çok az bir zamanınız kaldı. İşte Nissan Qashqai haziran 2022 güncel fiyat listesi…

Nissan Qashqai fiyatında son fırsat kaçmaz; Bu liste için çok az zamanınız var - Sayfa 1

Sıfır otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri ve fiyat listelerini sizler için hazırlamaya devam ediyoruz.  Ülkemizdeki otomobil pazarında SUV araçlar büyük ilgi görüyor.  Geniş ailelerin tercihi olan SUV modeller fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

126
Nissan Qashqai fiyatında son fırsat kaçmaz; Bu liste için çok az zamanınız var - Sayfa 2

Haziran ayının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde dev markalar güncel sıfır otomobil fiyat listelerini temmuz ayı itibariyle yeniden güncellemeye başlayacak ve listeler bir kez daha zam görecek.

226
Nissan Qashqai fiyatında son fırsat kaçmaz; Bu liste için çok az zamanınız var - Sayfa 3

Sıfır otomobil fiyatları geçtiğimiz yıl uçuşa geçmiş Rusya-Ukrayna savaşı da adeta fiyatlara benzin dökmüştü. Daha kötüsü olmaz derken ülke içinde döviz kurlarındaki yükseliş ve enflasyon da eklenince otomobil fiyatları rekor düzeye ulaştı.

326
Nissan Qashqai fiyatında son fırsat kaçmaz; Bu liste için çok az zamanınız var - Sayfa 4

500 bin altında araç bulmak neredeyse imkansız. Fiyat bütçeye uysa da araç yok. Ya da istenilen aracı bulmak hiç kolay değil.

426