Nihan Ünsal nişanlısı Burak Sergen'in son durumunu anlattı

3 hafta önce evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Burak Sergen, solunum güçlüğü çekince entübe edilmişti. Ünlü oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ve sevenleri umutlu gelecek güzel bir haberi bekliyor.

Nihan Ünsal nişanlısı Burak Sergen'in son durumunu anlattı - Sayfa 1

‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Haluk’ karakterini canlandıran Burak Sergen, 11 Nisan'da evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüse yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Sergen, daha iyi solunuma ulaşabilmesi için entübe edilmişti.

Nihan Ünsal nişanlısı Burak Sergen'in son durumunu anlattı - Sayfa 2

 Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun sağlık durumunda değişiklik olmadığını, hala yoğun bakımda entübe durumda olduğunu açıkladı. 

Nihan Ünsal nişanlısı Burak Sergen'in son durumunu anlattı - Sayfa 3

Burak Sergen, 3 hafta önce evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü çekince entübe edilmişti.  Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun son durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Nihan Ünsal nişanlısı Burak Sergen'in son durumunu anlattı - Sayfa 4

Nihan Ünsal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Burak'ın durumunda değişiklik yok. Hala yoğun bakımda entübe durumunda. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz. Burak'ın en yakın zamanda aramıza döneceğine inanıyorum" dedi.