Kömürü çalınan engelliye yardım

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının verdiği 20 torba kömürü çalınan ve 11 yıldır evine penceren girip çıkan engelli Yılmaz Karaman'a, hayırseverler ve Niğde Belediyesi destek oldu.

F5HABER F5HABER
Kömürü çalınan engelliye yardım

NİĞDE(AA) - Niğde'de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının verdiği 20 torba kömürü çalınan engelli Yılmaz Karaman'a, hayırseverlerin ve kurumların yardım eli uzandı.

Karaman ailesine, Bursa'dan bir iş adamı bir ton kömür, çeşitli illerde yaşayan vatandaşlar para gönderdi, Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de gıda ve giyecek yardımı yaptı.

Her şerde bir hayır olduğunu dile getiren Karaman (49), AA muhabirine, "Bazı şehirlerden yardımlar geliyor. Allah razı olsun kömür, gıda yardımı yaptılar. Bursa'dan bir iş adamı bir ton kömür gönderdi. Faklı illerden de duyarlı vatandaşlarımız var. Belediyemiz de çok yardımcı oldu." dedi.

Engelli aracına pencereden biniyordu

Tek katlı evinin yola bakan penceresinden çıkarak engelli aracına binen Karaman, Niğde Belediyesinin bu sorununa da çözüm bulacak olmasına seviniyor.

Bahçe kapısını raylı sistemle yenileyen belediye görevlilerinin, engelli aracına rahat binebilmesi için rampa düzeneği de yapacağını belirten Karaman, "Belediyemiz gıda yardımı yaptı. Allah razı olsun Başkanımızdan, evimizin onarımını da yapıyor. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Kapı da yapılıyor, pencereden girmeyeceğim artık. Hayata açılan kapım olacak." diye konuştu.

SONRAKİ HABER