Neymar bombası! Başkan konuştu Barcelona atağa geçti!

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Barcelona ve Real Madrid'in transfer listesinde olduğu söylenen Neymar'ın ayrılabileceğini söyledi. Bunu üzerine Barcelona, Paris Saint Germain'e Neymar için inaılmaz bir teklif hazırlığına girdi.

Neymar bombası! Başkan konuştu Barcelona atağa geçti! - Sayfa 1

Barcelona’dan 222 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı 2017 yılında Paris Saint Germain’e transfer olan Neymar’ın, Fransa macerası bitmek üzere… 

Neymar bombası! Başkan konuştu Barcelona atağa geçti! - Sayfa 2

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi’nin Neymar’ı hedef alan “Neymar’a zorla imza attırmadık. Buraya gelirken projeyi biliyordu. Eğer kafalarımız uyuşmuyorsa oturur konuşuruz. Artık takımda yıldız kaprisi yapan isimler görmek istemiyorum” şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düştü. Barcelona ve Real Madrid’in transfer listesinde olduğu belirtilen Neymar için Barcelona, inanılmaz bir teklifin hazırlıklarına başladı.

Neymar bombası! Başkan konuştu Barcelona atağa geçti! - Sayfa 3

Nasser Al-Khelaifi’nin France Football’a yaptığı şok açıklamanın ardından İspanyol basını, Barcelona’nın Naymar’ı yeniden takıma kazandırmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Neymar bombası! Başkan konuştu Barcelona atağa geçti! - Sayfa 4

222 milyon Euro’ya takımdan ayrılan Neymar için kesenin ağzını açan Barcelona, para ve üç yıldızın bonservisini içeren inanılmaz bir teklifle Paris Saint Germain’in kapısını çalacağı yazıldı. Barcelona’nın, Neymar için 100 milyon Euro para ve yanında Samuel Umtiti, Ousmane Dembele ve Ivan Rakitic’i önereceği iddia edildi