Nazilli Belediyespor'da Fatih Üge ve Taha Cevahiroğlu resmi sözleşme imzaladı

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sezonun ikinci yarısına hazırlanan Nazilli Belediyespor'da ara transferde daha önce anlaşma sağlanıp takıma katılan iki isim, Yıldırım Demirören Tesisleri'nde bir araya geldi. Bir zamanlar oynadığı yuvasına geri dönen Fatih Üge ve Trabzonspor alt yapısından sağ bek Taha Cevahiroğlu, resmi sözleşme imzaladı.

Nazilli Belediyespor'da Fatih Üge ve Taha Cevahiroğlu resmi sözleşme imzaladı - Sayfa 1

Nazilli Belediyespor’un Adıyaman FK’dan kadrosuna kattığı Fatih Üge ve Trabzonspor alt yapısından transfer ettiği sağ bek Taha Cevahiroğlu, Yıldırım Demirören Tesisleri'nde düzenlenen törende resmi sözleşme imzaladı.

Nazilli Belediyespor'da Fatih Üge ve Taha Cevahiroğlu resmi sözleşme imzaladı - Sayfa 2

iki oyuncu, Yıldırım Demirören Tesisleri’nde kendilerini 1,5 yıllığına siyah beyazlı renklere bağlayan kontrata imza attı. Kulüp Başkanı Soner Yelkovan’ın da bulunduğu törende Fatih ve Taha kameralara poz verdi.

Nazilli Belediyespor'da Fatih Üge ve Taha Cevahiroğlu resmi sözleşme imzaladı - Sayfa 3

Son olarak Adıyamanspor'da forma giyen 31 yaşındaki Fatih 1.5 yıllık, 19 yaşındaki Taha sezon sonuna kadar sözleşme imzalarken, Nazilli Belediyespor, kadrosundaki Kaan Akman'ı ise sezon sonuna kadar Kızılcabölükspor'a kiralık gönderdi.

Nazilli Belediyespor'da Fatih Üge ve Taha Cevahiroğlu resmi sözleşme imzaladı - Sayfa 4

Devrenin ilk haftasında pazar günü Kırklarelispor'u ağırlayacak siyah-beyazlılarda Mert Er ve Mehmet Ersavaş, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.