Mustafa Sandal İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz'a olay sözler!

Geçtiğimiz yıllarda 'Türk'üm ama bu benim suçum değil' diyen ünlü oyuncu Serra Yılmaz, eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı.

Mustafa Sandal İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz'a olay sözler! - Sayfa 1

İtalya'ya yerleşen Serra Yılmaz'ın korona virüsü nedeniyle Türkiye'ye geri dönmek istediği iddia edilmişti. Mustafa Sandal, bu iddialar karşısında Serra Yılmaz'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Mustafa Sandal İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz'a olay sözler! - Sayfa 2

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve 3 ay olmadan tüm dünyaya yayılan koronavirüs ekonomiden, spora, kültürel faaliyetlerden bütün hayata kadar olumsuz yansımalarını sürdürüyor. Bu sıkıntıları en çok hisseden ülkelerden biri isi 1800’den fazla insanın koronavirüsten hayatını kaybettiği İtalya.

Mustafa Sandal İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz'a olay sözler! - Sayfa 3

Ünlü oyuncu Serra Yılmaz, uzun süre önce Türkiye'yi terk edip İtalya'ya yerleşmişti. Koronavirüs İtalya'daki bilançosunun artmasıyla Yılmaz'ın geri dönmek istediği iddia edildi. 

Mustafa Sandal İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz'a olay sözler! - Sayfa 4

MUSTAFA SANDAL TEPKİ GÖSTERDİ

Mustafa Sandal, bu iddialar karşısında Serra Yılmaz’a sert sözlerle tepki gösterdi. Sandal, “Serracım sen rahat ol, hiç keyfin kaçmasın. Bu virüs mutasyona uğramış akıllı bir virüs, kendinden büyük virüsleri anında tanıyor ve uzak duruyormuş” mesajını yazdı.