Mustafa Cengiz'den transfer göndermesi: Biz kimi istersek rakiplerimiz ona yöneliyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüp televizyonuna gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Mustafa Cengiz, transfer konusuyla ilgili olarak ''Bazı takımlar scout ekibi oluşturmuyor, Galatasaray hangi oyuncuya giderse ona gidiyor.'' dedi.

Mustafa Cengiz'den transfer göndermesi: Biz kimi istersek rakiplerimiz ona yöneliyor! - Sayfa 1

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sağlık durumundan futbol gündemine, transferden istifa edeceği iddialarına kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu.Başkan Mustafa Cengiz, ilk olarak kendi sağlık durumu ile ilgili konuşarak, “Murphy kanunlarından biri der ki, hiçbir terslik tek başına gelmez. Bana da 3 tane terslik geldi fakat azim, irade ve doktorlarımın müthiş gayretiyle bu ses düzeyine ulaştım. İlk ameliyatın üstünden 1.5 ay oldu. İki tümör vardı.

Mustafa Cengiz'den transfer göndermesi: Biz kimi istersek rakiplerimiz ona yöneliyor! - Sayfa 2

Doktorlar o kadar başarılıydı ki, bana söylemeden 3. tümörü de almışlar. Komadan çıktım, ayıldım, bankayla ilgili soru sordum. Bunu marifet olsun diye söylemiyorum. 2. ameliyattan uyandım, bizim yöneticilere telefon ettim. İçinde bulunduğumuz süreç asla 1 saniye bile durmamamızı gerektiriyor” şeklinde konuştu.

Mustafa Cengiz'den transfer göndermesi: Biz kimi istersek rakiplerimiz ona yöneliyor! - Sayfa 3

Mustafa Cengiz, Galatasaray’ın radarına aldığı futbolculara yönelen kulüplerin olduğunun altını çizerek, "Galatasaray, Türkiye'nin en büyük camiası. Bugün %40'ı aşmış bir taraftar kitlemiz var ve bu kitle giderek büyüyor. Tabii ki rakipler bunun önünü kesmek durumunda, onları da anlayışla karşılıyorum. Bazı takımlar scout ekibi oluşturmuyor, Galatasaray hangi oyuncuya giderse ona gidiyor.'' dedi.

Mustafa Cengiz'den transfer göndermesi: Biz kimi istersek rakiplerimiz ona yöneliyor! - Sayfa 4

Başkan Cengiz, Gaziantep FK mücadelesinin hakemi Alper Ulusoy’a tepki göstererek,“Yapılan 1.5 aylık işlemlerin virgülüne kadar haberim var. Taraftar endişe etmesin. Baş yok, meydan ıssız zannetmesinler. Her şeyden haberim var.