Müsilaj temizleme seferberliği başladı

Marmara'daki müsilaj (deniz salyası) kirliliğine yönelik en büyük deniz temizliği seferberliği, saat 14.00 itibariyle Caddebostan Sahili'nden başladı. İstanbul'da Pendik, Kocaeli'de Karamürsel, Bursa'da Mudanya, Balıkesir, Yalova, Çanakkale ve Tekirdağ'da eş zamanlı olarak müsilaj temizliği başladı.

Müsilaj temizleme seferberliği başladı - Sayfa 1

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinden edindiği bilgiye göre seferberlik, "Marmara Hepimizin" sloganıyla yürütülüyor.

128
Müsilaj temizleme seferberliği başladı - Sayfa 2

Temizlik çalışmaları, İstanbul'da Pendik, Kocaeli'de Karamürsel, Bursa'da Mudanya, Balıkesir, Yalova, Çanakkale ve Tekirdağ'da da eş zamanlı yürütülüyor.

 

 

228
Müsilaj temizleme seferberliği başladı - Sayfa 3

CADDEBOSTAN SAHİLİ'NDE TEMİZLİK BAŞLADI

Marmara Denizi'nde görülen müsilajı (deniz salyası) temizleme çalışmaları, İstanbul Caddebostan Sahili'nde başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın "Marmara Denizi Eylem Planı" kapsamında alınan kararların hayata geçirilmesi için kamu kurumları, belediyeler, akademik çevreler ile sivil toplum kuruluşlarınca başlatılan çalışma kapsamında, denizden müsilaj toplanmaya başlandı.

328
Müsilaj temizleme seferberliği başladı - Sayfa 4

ÇANAKKALE'DE MÜSİLAJ TEMİZLİĞİ BAŞLADI

Marmara Denizi sahillerinde görülen ve rüzgarın etkisiyle Çanakkale merkezindeki kıyılarda yoğunlaşan müsilajın (deniz salyası) temizlenmesi için çalışma başlatıldı.

428