Müjde Ar: Öpüşürken hiçbir şey hissetmezdim

Müjde Ar onur konuğu olduğu ‘Brand Week İstanbul’da çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte 45 yıllık oyuncudan sinema dünyasına damga vuracak itiraflar...

Müjde Ar: Öpüşürken hiçbir şey hissetmezdim - Sayfa 1

Son olarak yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı, Senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, puhutv dizisi Şahsiyet’terol alan Müjde Ar, dün Zorlu PSM’de başlayan Brand Week İstanbul etkinliğinin açılışına onur konuğu olarak katıldı. 55 yaşındaki oyuncu, Yekta Kopan’ın moderatörlüğünde düzenlenen söyleşideTürk sineması ve rahmetli annesi Aysel Gürel ile ilgili birçok konu hakkında konuştu.

111
Müjde Ar: Öpüşürken hiçbir şey hissetmezdim - Sayfa 2

'Kendi kendime 'ben çimenleri yolmayacağım' derdim
 

Posta'dan Müge Dağıstanlı'nın aktardığına göre; Ben ‘Deli Aysel’in kızıyım. Kulislerde sandıkların içinde büyüdüm. Çocukluğum Karagümrük’teki Aysu Sineması’nda geçti. Bilet kesen adamla aram iyiydi. Sabah-akşam film izlerdim.

211
Müjde Ar: Öpüşürken hiçbir şey hissetmezdim - Sayfa 3

Filmlerde şu dikkatimi çekiyordu:

Erkek, kadını çimenlerin üzerine yatırıyor. Öpüşme başlıyor. Sonra kadının eli çimenleri yoluyor. Kendi kendime ‘Ben çimenleri yolmayacağım’ derdim.

311
Müjde Ar: Öpüşürken hiçbir şey hissetmezdim - Sayfa 4

'Küs olarak oynardık'
 

Hep ‘Sevişme sahnelerinde ne oluyor?’ diye sorulur. Hiçbir şey olmuyor. ‘Öpüşürken ne hissediyorsun?’ diyorlar. Allah’ın köftesi gibi geliyor, ne duygusu? Hiçbir şey hissetmezdim.

Bırakın sette aşık olmayı, birçok ünlü aktör arkadaşımla bu tür sahneleri küs olarak çekiyorduk. Ama herkes aşk yaşıyoruz sanıyordu.
 

411