Müge Boz-Caner Erdeniz çifti bebeklerine verecekleri ismi açıkladı

Oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz haziran ayında Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünyaevine girmişti. Boz, kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı. Bebeğinin cinsiyetini öğrenmemeyi tercih eden oyuncu çift, çocuklarına verecekleri ismi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdu.

Müge Boz-Caner Erdeniz çifti bebeklerine verecekleri ismi açıkladı - Sayfa 1

"BİZİ ZORLAMADI"

Eşi ile mutluluk pozlarını sık sık paylaşan Boz, geçtiğimiz günlerde, "Hamilelik nasıl gidiyor?" sorusuna "Vallahi her şey güzel gidiyor. Benim öyle aş erme gibi durumum olmadı. Bizi fazla zorlamadı. Çok fazla Caner'i yorup, bir yerlere göndermedim" yanıtını vermişti.

Müge Boz-Caner Erdeniz çifti bebeklerine verecekleri ismi açıkladı - Sayfa 2

"CİNSİYETİ BELLİ DEĞİL AMA İSMİ BELLİ" DEMİŞTİ

Bebeğinin cinsiyetini sır gibi saklayan Boz, "Bebeğimizin cinsiyetini doğru tahmin edene ödül vereceğiz. Evet, cinsiyet belli değil ama ismi belli. Onu da şimdi söylemeyeceğim" açıklamasını yapmıştı.

Müge Boz-Caner Erdeniz çifti bebeklerine verecekleri ismi açıkladı - Sayfa 3

BEBEĞİNE VERECEĞİ İSMİ AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde, "Bebeğin cinsiyetini öğrenme süreci benim çok hoşuma gitti. Çünkü artık bir şeyi bekleme heyecanını yaşayamaz olduk. Her şeye kolay erişiyoruz, ben de bu yüzden bebeğin cinsiyetini öğrenmedim" diyen oyuncu, bebeğine vereceği ismi açıkladı.

Müge Boz-Caner Erdeniz çifti bebeklerine verecekleri ismi açıkladı - Sayfa 4

Bebeğinin cinsiyetini öğrenmemeyi tercih eden oyuncu çift, çocuklarına verecekleri ismi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdu.