Müge Anlı'dan Tuncer Ustael'e gönderme! "Mahşerde hiç çekemeyeceğim seni

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkan ve uzun bir süre Türkiye'nin gündemini meşgul eden Palu Ailesi hakkında mahkeme dün kararını verdi. Bu gün ise canlı yayında Müge Anlı enişte Tuncer Ustael'e gönderme yaptı.

Müge Anlı'dan Tuncer Ustael'e gönderme! "Mahşerde hiç çekemeyeceğim seni - Sayfa 1

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan ve kamuoyunda 'Palu Ailesi' olarak da bilinen davanın 6'ncı duruşması, Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 

Müge Anlı'dan Tuncer Ustael'e gönderme! "Mahşerde hiç çekemeyeceğim seni - Sayfa 2

Duruşmaya Tuncer Ustael, eşi Emine Ustael ile Hava Palu, İsa Palu, Fatih Palu, Ayşe Palu ve avukatları katıldı. Fatih Palu serbest bırakılırken diğer sanıklrın cezası belli oldu. Bu gün canlı yayında sanıkların cezasını okuyan Müge Anlı, Tuncer Ustael'e "Mahşer" göndermesi yaptı.
 

Müge Anlı'dan Tuncer Ustael'e gönderme! "Mahşerde hiç çekemeyeceğim seni - Sayfa 3

 Kocaeli’de Meryem Tahnal’ın öldürülmesi olayı ile ilgili yargılanan Palu ailesi ve ailenin damat Tuncer Ustael hakkında karar çıktı. Mahkeme heyeti Tuncer Ustael’i ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırırken, diğer sanıklara da 8 yıl 4 ay ile 12’şer yıl hapis cezası verdi.

Müge Anlı'dan Tuncer Ustael'e gönderme! "Mahşerde hiç çekemeyeceğim seni - Sayfa 4

Mahkemede neler yaşandı

Mahkemenin son savunmaları aldığı duruşmada tutuklu sanık Tuncer Ustael, Meryem Tanhal ve kızı Melike Tanhal'ın kaybolması olayıyla bir ilgisi olmadığını söyleyerek, "Ben Palu Ailesi'nden davacı ve şikayetçiyim. Herkes Allah'ından bulsun, kimseye hakkımı helal etmiyorum Herkesle mahşerde hesaplaşacağız” diye konuştu.