Müge Anlı'dan canlı yayında yaşanan gerginlik hakkında açıklama!

Müge Anlı canlı yayınında geçtiğimiz günlerde ortalık karışmıştı. Akıllara durgunluk veren Sinop yangını olayında taraflar Müge Anlı canlı yayınına katılmıştı. Sinop yangınındaki 3 kişiye ne olduğunu araştıran Müge Anlı, öğrendiği gerçekler karşısında şoke olurken, canlı yayında gergin anlar yaşanmıştı. Müge Anlı'dan canlı yayında yaşananlara ilişkin açıklama geldi.

Müge Anlı'dan canlı yayında yaşanan gerginlik hakkında açıklama! - Sayfa 1

Müge Anlı, stüdyoda sinirlerine hakim olamayan ve stüdyoda ayaklanarak programı terk etmek isteyen Şaban Bey için bir açıklama yaptı.

Müge Anlı'dan canlı yayında yaşanan gerginlik hakkında açıklama! - Sayfa 2

'BİR TERBİYESİZLİĞİ OLMADI'

Şaban Bey'in 'Müge Anlı'nın üzerine yürüdüğü' yönünde haberler yapıldığını belirten Müge Anlı, "Şaban Bey akrabalarına öfkelense de bana ve ekibime karşı bir terbiyesizliği olmadı" dedi. Şaban Bey'in kendisinin üzerine yürüdüğü iddialarını yalanlayan Müge Anlı "Akrabaları ile birbirlerine kızıyorlar. Bize karşı taşkınlığını görmedim" dedi.

Müge Anlı'dan canlı yayında yaşanan gerginlik hakkında açıklama! - Sayfa 3

Müge Anlı canlı yayınında araştırılan Sinop yangınında akılalmaz iddialar, korkunç şüpheler ve daha fazlası yer alıyor. Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

Müge Anlı'dan canlı yayında yaşanan gerginlik hakkında açıklama! - Sayfa 4

CANLI YAYINDA NELER OLMUŞTU?

Müge Anlı canlı yayınına katılan taraflar arasında gergin anlar yaşanmıştı. Sinop yangını hakkında konuşan taraflardan Satılmış Bey 'in "Yangın sonrası köye gittiğimde Nurten ve Erdal'ın arasının bozuk olduğunu öğrendim. Yangın çıkmasaydı boşanacaklardı." demesi üzerine, yangında kaybolan ve hamile olduğu iddia edilen Nurten Özkaya'nın eşi Erdal Özkaya gerilmişti.