Müge Anlı’da Hatice Özkaçak cinayetin arkasında yasak aşk çıktı!

ATV Ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2019 yılında Kars'ta başından vurularak öldürün Hatice Özkaçak'ın yasak aşk kurbanı olduğu ortaya çıktı. Ortaya atılan iddialar ise dehşete düşürdü.

Müge Anlı’da Hatice Özkaçak cinayetin arkasında yasak aşk çıktı! - Sayfa 1

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2019 yılında Kars'ta işlenen Hatice Özkaçak cinayetinde yeni gelişme yaşandı. 61 yaşındaki Hatice Özkaçak'ın kızı Ayşegül Özkaçak, annesinin ani tansiyon yükselmesi sonucu düştüğünü ve başını vurarak hayatını kaybettiğini bildiğini ancak annesinin cinayete kurban gittiğini sonradan öğrendiğini söyleyerek Müge Anlı'ya başvurdu. Ayşegül Özkaçak'ın anlattıkları sonrası aileden iki kişi üzerine yoğunlaştırılan araştırmalar sonuç verdi. 11 yıl önce işlenen cinayet ile ilgili olay itiraf geldi ve bir kişi gözaltına alındı. İşte Hatice Özkaçak olayının perde arkası.

111
Müge Anlı’da Hatice Özkaçak cinayetin arkasında yasak aşk çıktı! - Sayfa 2

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2019 yılında Kars'ta başından vurularak öldüğü düşünülen ancak cinayete kurban gittiği anlaşılan Hatice Özkaçak olayının sır perdesi aralanıyor. 

211
Müge Anlı’da Hatice Özkaçak cinayetin arkasında yasak aşk çıktı! - Sayfa 3

Kars'ın Başçiftlik köyündeki evinde boğularak öldürülen Hatice Özkaçak'ın cinayete kurban gittiğini 11 yıl sonra öğrenen kızı Ayşegül Özkaçak, katilin bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti..

Hatice Özkaçak, 2009 yılında hayatını kaybetmiş ve vefatı kayıtlara 'doğal ölüm' olarak geçmişti. Hatice Özkaçak'ın kızı Ayşegül Özkaçak ve görgü tanıklarının anlattıkları sonrası şüpheler iki kişi üzerinde yoğunlaşmıştı..

311
Müge Anlı’da Hatice Özkaçak cinayetin arkasında yasak aşk çıktı! - Sayfa 4

Ayşegül Özkaçak'ın hedefinde arazi anlaşmazlığı yaşadıkları amcasının oğlu Kenan Özkaçak vardı. Köyde yaşayan görgü tanıklarının anlattıkları Ayşegül Hanımın şüphelerini desteklerken yeniden başlatılan soruşturmada çok önemli gelişme yaşandı.

411