Muammer Ketenci'den olay açıklama! "Hatice'ye 'seni öldürürüm sakın' dedim"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hatice, geçtiğimiz günlerde bir defiledeki haliyle konuşulmuştu.<br /> <br /> Hatice hakkında iki dava açılırken, Hatice'yi podyuma çıkaran Muarrem Ketenci de "bu hareketi yapacağından haberim yoktu" demişti. Hatice ise, "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürdü<br />

Muammer Ketenci'den olay açıklama! "Hatice'ye 'seni öldürürüm sakın' dedim" - Sayfa 1

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hatice, geçtiğimiz günlerde bir defiledeki haliyle konuşulmuştu.

Hatice hakkında iki dava açılırken, Hatice'yi podyuma çıkaran Muarrem Ketenci de "bu hareketi yapacağından haberim yoktu" demişti. Hatice ise, "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürdü

Muammer Ketenci'den olay açıklama! "Hatice'ye 'seni öldürürüm sakın' dedim" - Sayfa 2

Bir defilede transparan kıyafetiyle podyumda manken olarak yürüyen Hatice, kalçasını açarak geceye damga vurdu. 40 yaşındaki şarkıcı Hatice, izleyenleri şoke etti.

Muammer Ketenci'den olay açıklama! "Hatice'ye 'seni öldürürüm sakın' dedim" - Sayfa 3

Hatice hakkında iki dava açılırken, Hatice'yi podyuma çıkaran Muarrem Ketenci de "bu hareketi yapacağından haberim yoktu" demişti. Hatice ise, "Ketenci'nin haberi vardı" sözleriyle polemiği sürdürdü.

Muammer Ketenci'den olay açıklama! "Hatice'ye 'seni öldürürüm sakın' dedim" - Sayfa 4

Magazin basını ve sosyal medyada konuşulan olayla ilgili, Hatice'yi defilesinde podyuma çıkaran Muammer Ketenci sessizliğini 2. Sayfa programına bozdu.