Kılıçdaroğlu 97. kuruluş yılında ‘çuvaldız’ı partililere batırdı: Ankara’da konuşmakla iktidar olunmaz

CHP dün 97. kuruluş yıldönümünü kutlarken Genel Başkan Kılıçdaroğlu, neden iktidar olamadıklarını şöyle açıkladı: “Uzun bir süre CHP iktidar olamadı. Doğru. Ama bunun kabahati vatandaşta değil, bizde. CHP’lilerde. Köy köy gezmezseniz, Ankara’da konuşup da ‘Vatandaş bana oy verir’ derseniz olmaz.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kılıçdaroğlu 97. kuruluş yılında ‘çuvaldız’ı partililere batırdı: Ankara’da konuşmakla iktidar olunmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 97. kuruluş yıldönümü konuşmasında, “İlk seçimlerde dostlarımızla birlikte iktidar olacağız” diye konuştu. Kılıçdaroğlu basın toplantısında şunları söyledi:

ÇOCUKLARA KURULUŞU ANLATIN

“97 yıl önce resmen kurulan CHP, güçlenerek yaşamını sürdürüyor. Bu Cumhuriyet nasıl kuruldu? Biz gerçekten de çocuklarımıza bunları anlatıyor muyuz? Hangi koşullarda bu ülkenin inşa edildiğini biliyor muyuz?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER