MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu, adaylık oluru için ABD'ye koştu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı seçilme rüyasının peşine düşüp adaylık oluru için ABD'ye koşmuştur. Partisinin politik anlayışını Pensilvanya, Washington ve Pentagon'dan oluşan şeytan üçgenine hapseden Kılıçdaroğlu, koloniyalizmin askeri haline gelmiştir" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu, adaylık oluru için ABD'ye koştu

MHP'li Yalçın, partisinin 'Adım Adım 2023; Köyüm Benim' temalı sohbet toplantıları ile mitinglerine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Yalçın, 8 Ekim Cumartesi günü başladıkları sohbet toplantıları kapsamında bugüne kadar 8 il ve 52 ilçeye bağlı toplam 136 köyde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, "Sohbet toplantıları sırasında kadirşinas ve vefakar vatandaşlarımız, MHP kadrolarını sımsıcak duygularla karşılayıp sevgiyle bağrına basmıştır. MHP'ye rağbet eden de itibar eden de varlık sebebimiz olan aziz milletimizdir" ifadelerini kullandı.

'KOLONİYALİZMİN ASKERİ HALİNE GELMİŞTİR'

Ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ABD ziyaretine ilişkin değerlendirme yapan Yalçın, "Atatürk'ün kurduğu CHP'nin bugünkü yönetimiyse tam tersine yola girmiş, icazeti millet yerine uluslararası kuruluşlardan ve aktörlerden almayı seçmiştir. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı seçilme rüyasının peşine düşüp adaylık oluru için ABD'ye koşmuştur. Partisinin politik anlayışını Pensilvanya, Washington ve Pentagon'dan oluşan şeytan üçgenine hapseden Kılıçdaroğlu, koloniyalizmin askeri haline gelmiştir. Kemal Kılıçdaroğlu'nun ehliyetsiz ellerinde CHP yönetimi, milletin emrine değil; emperyalizmin yörüngesine girmiştir" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER