Bakan Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt: Yalan söylemekten bıkmadı, Biz de yalanlamaktan bıkmayacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yap-işlet-devret projelerine yönelik eleştirilerine yanıt vererek, “Biz bunları onlarca kez yalanladık ama onlar bu yalanları söylemekten bıkmadı. Biz de onları yalanlamaktan bıkmayacağız” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Karaismailoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt: Yalan söylemekten bıkmadı, Biz de yalanlamaktan bıkmayacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara’dan İstanbul’a dönüşünde İstanbul Havalimanı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bakan Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü grup toplantısında ‘Yap-İşlet -Devret’ projelerine ilişkin yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

“100 YILIN PLANLARININ YAPILACAĞI TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPMANIN GURURUNU TAŞIMAKTAYIZ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER