Ünlü oyuncu fenomen dizi 'Yasak Elma'dan ayrılıyor

Şevval Sam, son gelen haberlere göre diziden ayrılıyor ve önümüzdeki dönemde kalbini çalacak bir proje çıkmazsa müziğe ağırlık verecek.

GASTE24 GASTE24
Ünlü oyuncu fenomen dizi 'Yasak Elma'dan ayrılıyor

13 Haziran'da sezon finali yapacak olan Yasak Elma dizisinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Yasak Elma dizisine hangi oyuncu veda ediyor? İşte cevabı...

Yasak Elma'da Çağatay karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Berk Oktay’ın veda edeceği ortaya çıkmıştı. Eda Ece ile Biran Damla Yılmaz’ın ise projeye devam edeceği kesinleşmişti.

Dizide Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın durumu merak ediliyordu.

DİZİYE VEDA EDİYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Aynı zamanda Türkiye’nin en başarılı solistleri arasında da yer alan Sam, pandemi sonrası sahne programlarına başlamış ve teklif yağmuruna tutulmuştu. Güzel sanatçı dizi çekimlerinden dolayı da çok fazla sahne programı yapamıyordu.

MÜZİĞE AĞIRLIK VERECEK

5 yıl boyunca çok yorulan Sam, son gelen haberlere göre diziden ayrılıyor ve önümüzdeki dönemde kalbini çalacak bir proje çıkmazsa müziğe ağırlık verecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER