için kaldı

Zelenski 'Ülkenin kaderi oraya bağlı' dedi... Ukraynalı komutan son durumu açıkladı!

Ukrayna'daki savaş 4'üncü ayında... Çatışmaların yoğunlaştığı doğu bölgelerinde peş peşe dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Zelenki, savaşın merkez üssünü açıkladı ve 'Ukrayna'nın kaderi oraya bağlı' dedi. Rus taarruzuna karşı direnmeye çalışan Ukrayna birliklerinin akıbeti ise gelen açıklama sonrası belli oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zelenski 'Ülkenin kaderi oraya bağlı' dedi... Ukraynalı komutan son durumu açıkladı!

Dünyanın gözü kulağı aylardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile 24 Şubat, sabah 06.00'da Rus güçlerinin Ukrayna'ya saldırması ile başlayan savaş son dönemde ülkenin doğu bölgelerinde yoğunlaşmış durumda.

Savaşın ilk gününden itibaren ana hedefini ülkenin başkenti Kiev olarak belirleyen Rusya kenti kuşatmış ancak ele geçirememiş, daha sonra ise hedefini Donbas olarak belirlemişti.

ZELENSKİ AÇIKLADI: SAVAŞIN MERKEZ ÜSSÜ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER