için kaldı

Sahte temizlik ürünlerini piyasaya süreceklerdi... Yakalandılar

Tuzla'da düzenlenen operasyonda sahte 92 bin 420 temizlik ürünü ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan ürünler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde sergilendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sahte temizlik ürünlerini piyasaya süreceklerdi... Yakalandılar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri Tuzla'da temizlik ürünü imal edildiği ve piyasaya sürülmek üzere paketlendiğini tespit etti.

Sahte temizlik ürünlerini piyasaya süreceklerdi... Yakalandılar - Resim : 1

Ekipler 5 Ağustos tarihinde belirlenen adrese düzenlediği operasyonda, 80 bin 000 adet etiket, bin adet şişe kapağı, 500 adet doluma hazır boş şişe, 10 bin 920 adet dolumu tamamlanmış çamaşır suyu olmak üzere toplamda 92 bin 420 temizlik ürünü ve bileşenine el konulmuştur. Konuyla ilgili olarak 1 şüpheli yakalandı. Öte yandan operasyon kapsamında yakalanan ürünler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde sergilendi.

Sahte temizlik ürünlerini piyasaya süreceklerdi... Yakalandılar - Resim : 2

Sahte temizlik ürünlerini piyasaya süreceklerdi... Yakalandılar - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER