Yıldız Holding, "En Gözde Şirketler" araştırmasında ikinci sırada yer aldı

Yıldız Holding, 'En Gözde Şirketler' araştırmasında 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da ikinci sırada yer aldı.

GASTE24 GASTE24
Yıldız Holding, "En Gözde Şirketler" araştırmasında ikinci sırada yer aldı

Fortune Turkey dergisinde yayınlanan ve Realta Danışmanlık tarafından 76 bin öğrenci ve 24 bin genç yeteneğin katılımıyla hazırlanan "En Gözde Şirketler" araştırmasında Yıldız Holding, bu yıl da holdingler arasında 2. sırada yer aldı.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, LinkedIn hesabından haberi şöyle duyurdu:

"Türkiye'de 100 bin genç katılımcının değerlendirmelerine göre hazırlanan "En Gözde Şirketler" araştırmasında geçen yıl olduğu gibi 2022 yılında da, holdingler kategorisinde yine ikinci olduğumuzu duyurmanın sevincini yaşıyorum. Herhangi bir konuda başarılı olmak kadar başarıda istikrar konusunu da oldukça önemli buluyorum. Şirketlerimizde ekip arkadaşlarımızla birlikte sağladığımız çalışma ortamının ve çalışanlarımızın mutlu olması için verilen emeklerin böyle somut bir sonuçla takdir edilmesinin aynı zamanda doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi olduğunu düşünüyorum. Bu başarıların motivasyonuyla biz çalışmaya, üretmeye ve çalışma arkadaşlarımızdan başlayarak tüm dünyaya mutluluk dağıtmaya devam edeceğiz.

Listenin tamamı içi: https://www.engozdesirketler.com/arastirma-detaylari/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER