Son dakika: Beşiktaş'ın yeni transferi Romain Saiss İstanbul'a geliyor! Sözleşme süresi ve maaşı...

Beşiktaş, daha önce transfer ettiği Gedson Fernandes'in ardından yeni döneminin ilk transferini gerçekleştiriyor. Siyah-beyazlıların yeni stoperi Romain Saiss bu akşam İstanbul'a gelecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Beşiktaş'ın yeni transferi Romain Saiss İstanbul'a geliyor! Sözleşme süresi ve maaşı...

Beşiktaş, sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan Domagoj Vida'nın yerini dolduruyor. Son olarak Premier Lig ekibi Wolverhampton forması giyen Romain Saiss, bu akşam Beşiktaş için İstanbul'a geliyor. 32 yaşındaki stoper bu akşam saat 22:00'da İstanbul'da olacak.

Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve serbest kalan Faslı oyuncunun sözleşme detayları da belli oldu.

Başkan Ahmet Nur Çebi ve genel menajer Ceyhun Kazancı'nın yürüttüğü transfer görüşmelerinde 32 yaşındaki stoperle 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Beşiktaş'tan yıllık 1.5 milyon euro kazanacak olan Saiss, maç başı ve bonuslarla birlikte 500 bin euro daha kazanabilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER