Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Stat sponsorluğu anlaşmamızı pazartesi ya da salı günü açıklayacağız

Trabzonspor Kulübü ve Gurbetçi Gençler tarafından İstanbul’da düzenlenen etkinlikle, bordo-mavili kulübün 56. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Düzenlenen etkinlikte konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, “Burada taraftarlarımızla olmanın anlamı çok büyük” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Stat sponsorluğu anlaşmamızı pazartesi ya da salı günü açıklayacağız

Trabzonspor’un 56. kuruluş yıl dönümü İstanbul Sütlüce Nuri Killigil Parkı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı. Gurbetçi Gençler taraftar grubu tarafından yapılan organizasyona çok sayıda Trabzonspor taraftarı katıldı. Havanın kararmasıyla birlikte sahile sıralanan taraftarlar, meşaleleri yakarak kutlamalarda bulundu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da tekne ile geldiği alanda ilk meşaleyi ateşleyen isim oldu.

“Burada taraftarlarımızla olmanın anlamı çok büyük”

Etkinlik öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ertuğrul Doğan, “Arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Yıllardır aynı organizasyonu çok güzel yapıyorlar. Bu yıl da yine taraftarlarımız sağ olsunlar gelmişler. Burada taraftarlarımızla olmanın anlamı çok büyük. Manevi tarafı tarif edilemez seviyede. İnşallah Trabzonspor camiası önümüzdeki günlerde çok önemli mutluluklar, başarılar görecek” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER