Bandana modelleri trend listesinde yükselişte

Ünlü isimlerde sıkça görmeye başladığımız bandanalar son zamanlarda trend listesinden yükselişini sürdürüyor. Dikkatimizi çeken bandana modellerini ve ünlülerin stillerini sizler için derledik.

MERJAM MERJAM
Bandana modelleri trend listesinde yükselişte

2000'li yıllarda çok sık karşımıza çıkan milenyum (Y2K) etkisi, son zamanlarda adını sıkça duyurmaya başladı. Yaşam standartlarına göre ya da iz bırakan anılara göre gelişerek şekillenen moda, yeni koleksiyonlarıyla birçoğumuzu çocukluk yıllarımıza götürüyor. Bilgisayar ya da televizyon ekranlarında karşımıza çıkan çoklu renk hatası olarak bilinen Y2K etkisi, stilistlerin hayal dünyasıyla modaya yön veriyor. Bu yıl özellikle neon renklerin hakim olmasıyla kıyafetlerin yanı sıra tamamlayıcı parçalar olan aksesuarlar da milenyum etkisini daha çok hissettiriyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yenilenen ve değişen stillere küçük dokunuşlar bırakarak bambaşka bir hale getiren aksesuarlar arasındaki bandanalar, yeni modelleriyle raflarda yerini aldı. Bu yıl neon renklerin yanı sıra farklı desen ve tonlarla aksesuar trendlerinde zirveyi zorlayacak olan 2000'li yılların bu gözde parçaları, dünyaca ünlü yıldız isimlerle tekrar gündeme geldi. İşte yaz sezonuna damgasını vuracak geçmişten anılar barındıran bandanalar... Dünyaca ünlü yıldız isimlerin gündeminde olan bandanalar…

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER