SSB Görgün: Savunma sektörümüz ihracat rekoru kırdı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, savunma sektörünün tarihi aylık ihracat rekoru kırarak temmuz ayında 657.5 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
SSB Görgün: Savunma sektörümüz ihracat rekoru kırdı

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milli gücü ve desteği arkasına alan savunma sektörümüz, bir rekoru daha ülkemize armağan etti. Sektörümüz, tarihi aylık ihracat rekorunu kırarak temmuz ayında 657.5 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi. 2023 yılının ilk 7 ayındaki toplam savunma ve havacılık sanayii sektörü ihracatı da 3 milyar doların üzerine çıktı. Savunma teknolojilerinde dünyaya sunduğumuz güvenin yansımaları sürecek. Omuz omuza çalışarak rekorlar kıran firmalarımızı ülkemize sundukları katma değer için tebrik ederiz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER