Furkan şiddeti önlemeye çalışmış

Boşandığı eşi avukat Merve Gül Durmaz ile Furkan Sarıkaya’yı AVM otoparkında tabancayla vurup yaralayan Mete Arslanoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay yerinden geçen Furkan Sarıkaya’nın kadına şiddete engel olmaya çalıştığı sırada kurşunların hedefi olduğu ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Furkan şiddeti önlemeye çalışmış

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Hoşnudiye Mahallesi’ndeki alışveriş merkezinin açık otoparkında önceki sabah, Mete Arslanoğlu (37), yaklaşık 2.5 yıl önce boşandığı avukat Merve Gül Durmaz (34) ile karşılaştı. Aralarında tartışma çıktı. Bu sırada otoparktan geçen Furkan Sarıkaya (27) olaya müdahale ederek tarafları yatıştırmaya çalıştı. Öfkelenen Arslanoğlu ise aracından aldığı tabanca ile önce araya giren Sarıkaya’yı daha sonra ise Durmaz’ı bacaklarına ateş ederek yaraladı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Durmaz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Sarıkaya ise Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınan Mete Arslanoğlu, ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandı. Arslanoğlu savcılık ifadesinde suçunu itiraf etti.

Furkan şiddeti önlemeye çalışmış - Resim : 1

‘YARDIM ETMEYE ÇALIŞTI’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER