Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Abdullah Öztürk ve Masa Tenisi Milli Takımı'yla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Nisan Dünya Masa Tenisi günü çerçevesinde Tokyo 2020 Paralimpik şampiyonu Abdullah Öztürk ve Masa Tenisi milli takımıyla bir araya geldi. Tokyo 2020’de kazanılan altın madalyayı işaret eden Kasapoğlu, "Tokyo’da bu değerli arkadaşlarımızla çok ayrı bir heyecanı yaşadık" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Abdullah Öztürk ve Masa Tenisi Milli Takımı'yla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Nisan Dünya Masa Tenisi günü çerçevesinde, Tokyo 2020 Paralimpik Masa Tenisi branşında altın madalya kazanan milli sporcu Abdullah Öztürk ve Masa Tenisi Milli Takımı ile Abdullah Öztürk Spor Salonu'nda bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, milli tenisçilerle masa tenisi oynayıp, sohbet etti. Program sonrası milli takım oyuncuları, imzaladıkları ay-yıldızlı formayı Bakan Kasapoğlu’na hediye etti.

"Türkiye’nin dört bir yanında sporcularımız yetişiyorlar"

Türkiye’deki sporcular için her türlü imkanı seferber edeceklerini söyleyen Kasapoğlu, "Masa tenisi, bakanlık olarak tüm branşlara olduğu gibi değer verdiğimiz desteklediğimiz bir alan. Özellikle masa menisi salonlarımız son yıllarda inşa ettiğimiz özellikle okullarda, gençlik merkezlerimizde ve Türkiye’nin dört bir yanındaki yurtlarımızdaki masa tenisi çalışmalarımız bu anlamdaki atılımızı gözler önüne seriyor ve bu çerçevede tabi ki performans noktasında da yanımdaki değerli sporcu arkadaşlarımız yine Türkiye’nin dört bir yanında sporcularımız yetişiyorlar ve biz onlar için her türlü imkanı seferber etmeye devam edeceğiz. Özellikle sporun tabana yayılması erişebilirliği ve spor herkes için olma felsefesi bizim en önemli hedeflerimizden bir tanesi ve 85 milyonun mutlaka hayatında sporun var olması adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada gayretimizi ortaya koyacağız. İnanıyorum ki masa tenisinde de erişebilirliği epey ölçüde artırdık. Masa Tenisi imkanı olmayan okul, gençlik merkezi, yurt ve bu anlamda ihtiyacı olan her yere masalarımızı tenis raketlerimizi ulaştırma noktasında da seferberliğimiz devam edecek" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER