Porsche Panamera 2024 tanıtıldı! İşte fiyatı...

Porsche, spor otomobil tutkunlarını cezbetmeyi hedefleyen 2024 modeli Panamera'nın tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni spor sedan, Panamera 4 ve Turbo E-Hybrid seçenekleriyle piyasaya sürüldü. Peki bu şık modelin fiyatı ne kadar?

PARADURUMU PARADURUMU
Porsche Panamera 2024 tanıtıldı! İşte fiyatı...

V6 ve V8 hibrit güç seçenekleriyle donatılan yeni Panamera, iç ve dış tasarımda daha zarif bir çizgiye sahip. Panamera 4 versiyonu, 2.9 litre çift turbo V6 motorla çalışan ve 348 beygir gücünde olan arkadan itiş özelliğine sahiptir. Ayrıca dört tekerlekten çekiş seçeneği de bulunuyor. 

Öne çıkan bir diğer versiyon ise Panamera Turbo S E-Hybrid'dir. Bu model, 4.0 litrelik V8 plug-in hibrit sistemle güçlendirilmiştir. 671 beygir gücünde olan bu motor, sıfırdan yüze hızlanmayı sadece 3.2 saniyede gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca, maksimum 310 km/s hıza ulaşabilir.

Hibrit seçenek, 100 km'nin üzerinde bir elektrik menzili sunarken, daha büyük bir 29.4 kWh pil paketiyle gelir. Hibrit modelin elektrik motoru, Porsche'nin çift kavramalı şanzımanı aracılığıyla 950 Nm'nin üzerinde tork üretiliyor. 

Porsche Panamera 2024 tanıtıldı! İşte fiyatı... - Resim : 1

Yeni Panamera'nın dış tasarımında yapılan değişiklikler de dikkat çekiyor. Daha keskin hatlara sahip olan bu spor araç, köşeli arka lambalara sahiptir. Kokpit kısmında ise kavisli dijital bir gösterge paneli ve merkezi bir dokunmatik ekran bulunuyor. 

Panamera'nın fiyatı ne kadar?

Başlangıç fiyatının Panamera 4 için 101 bin dolar, Turbo E-Hybrid için ise 195 bin dolar olduğu belirtildi. 
 
 
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER