Göz kayması sandılar aslında nöbetti! 2 ve 6 yaşındaki çocuğa 'bunama' teşhisi kondu, şimdi sayılı günleri var...

Yaşları henüz 6 ve 2 olan iki kardeşlerin 'çocuk demansı' ya da 'çocukluk bunaması' olarak da bilinen Batten hastalığı teşhisi alması ABD'li ailenin hayatını kabusa çevirdi. Sayılı günleri kalan kardeşlerin yaşam kalitesinin artması için yakın zamanda bir ameliyat olacağı öğrenilirken anne baba yaşadıkları süreci ABD medyasına anlattı...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göz kayması sandılar aslında nöbetti! 2 ve 6 yaşındaki çocuğa 'bunama' teşhisi kondu, şimdi sayılı günleri var...

ABD'nin Washington eyaletinde yer alan Spokane kentinde yaşayan 31 yaşındaki Kristian Tucker ve 34 yaşındaki kocası Bryden'ın mutlu aile hayatı yaşları henüz 6 ve 2 olan oğullarına konulan teşhisle tepetaklak oldu.

GÖZ KAYMASI SANDILAR, ASLINDA NÖBET GEÇİRİYORDU

Ailenin en büyük çocuğu olan Michael henüz 4 yaşındayken nöbetler geçirmeye başlamıştı ancak bu nöbetler o kadar belirsizdi ki ailenin bu durumu fark etmesi uzun bir zaman aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER