Cep telefonu tarifelerine zam geldi: Yıllık artış yüzde 77'yi buldu

Mobil iletişim ücretlerine zam geldi. BTK tarafından hazırlanan kurul kararına göre, mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1.55 TL’ye yükseldi. Yurtiçi aramalarda azami ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 77 arttı. İşte yeni fiyat listesi...

F5HABER F5HABER
Cep telefonu tarifelerine zam geldi: Yıllık artış yüzde 77'yi buldu

Mobil iletişimde uygulanan ücret tarifesinde değişikliğe gidildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan karara göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1,55 TL’ye yükseldi. Mobilde yapılan işlemlere son bir yılda gelen zamlar yüzde 77'yi bulurken, son altı aylık zam yüzde 26 oldu.

Mobil iletişimde uygulanan ücret tarifesinde 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde değişikliğe gidildi.

Bloomberg HT'nin haberine göre; Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) internet sitesinde yer alan ve BTK’nın Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığı tarafından yayımlanan kurul kararına göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 1,23 TL’den 1,55 TL’ye yükseldi.

Cep telefonu tarifelerine zam geldi: Yıllık artış yüzde 77'yi buldu - Resim : 1

SONRAKİ HABER