Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan transfer açıklaması! "Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim"

Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus, İstanbul'a gelmek için yola çıkarken havaalanında sarı lacivertlilerin transfer gündemine ilişkin açıklamalar yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Fenerbahçe'de Jorge Jesus'tan transfer açıklaması! "Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim"

Sarı lacivertlilerin yeni teknik patronu, yeni sezon hazırlıklarını başlatmak için İstanbul'a gelirken havalimanında açıklamalarda bulundu.

Portekiz basınından A Bola'ya konuşan Jorge Jesus, yüksek beklentilere sahip olduklarını belirtirken "Yeni bir projeye başladığımızda her zaman yüksek beklentilere sahibiz, her zaman buna inanıyoruz. Suudi Arabistan, Brezilya ve şimdi sıra Türkiye'de. Bizi çok seven bir kulübe ve ülkeye gidiyoruz." diye konuştu.

Portekiz'de bazı futbolcuların transferde adının sarı lacivertli takımla anılıyor olmasıyla ilgili soruya yanıt veren Jorge Jesus, "Eğer mümkün olsaydı Portekiz'den bazı futbolcuları almak isterdim. Ama herkesin de bildiği gibi finansal fair play nedeniyle Fenerbahçe'nin durumu kısıtlı. Bu yüzden seçimler yapacağız ve fazla zamanımız yok, pazartesi günü sezonu açıyoruz. Yeni proje için merak doluyum ve işleri mümkün olan en kısa sürede düzenlemeye çalışacağız" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER