için kaldı

2022 Dünya Kupası'nda Nusret Gökçe, Lionel Messi'yi rahat bırakmadı! Saha içinde fotoğraf için dakikalarca uğraştı... Kupaya yaptığı harekete Angel Di Maria çok şaşırdı...

Fenomen işletmeci Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de kaptan Lionel Messi ile fotoğraf çektirmek için uğraştığı anlardaki görüntüsüyle sosyal medyaya damga vurdu. Son düdüğün ardından sahaya inen ve şaşkın bakışlar arasında futbolcularla poz veren Gökçe, özellikle Lionel Messi ve Angel Di Maria ile arasında yaşananlarla adından söz ettirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
2022 Dünya Kupası'nda Nusret Gökçe, Lionel Messi'yi rahat bırakmadı! Saha içinde fotoğraf için dakikalarca uğraştı... Kupaya yaptığı harekete Angel Di Maria çok şaşırdı...

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin, normal süresi 2-2 ve uzatma bölümü 3-3 sona eren final mücadelesinde Fransa'yı penaltı atışları neticesinde devirerek şampiyon oldu. Tarihinde üçüncü kez Dünya Kupası'nı kazanan Arjantin, 1986'dan sonra kupayı kazanarak 36 yıllık şampiyonluk özlemine son verdi.

NUSRET SAHAYA GİRDİ, FUTBOLCULARIN PEŞİNE TAKILDI

Kendine has 'tuz serpme' (saltbae) hareketiyle sosyal medyada fenomen olan işletmeci Nusret Gökçe, 2022 Dünya Kupası finalinde Fransa'yı devirerek şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de kaptan Lionel Messi ile arasında yaşananlar sebebiyle geceye damga vurdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER