Elon Musk, özel jetinin gerçek zamanlı takibini yapan hesabı askıya aldı

Twitter’ın sahibi Elon Musk, dün oğlunun yaşadığı bir araç takip olayından sonra özel jetinin uçuşlarını gerçek zamanlı olarak Twitter’dan paylaşan ‘Elonjet’ adlı hesabı askıya aldı. Musk, 7 Kasım’da ifade özgürlüğü kapsamında kendisine tehlike riski oluşturmasına rağmen jetini takip eden hesabı kapatmayacağını açıklamıştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Elon Musk, özel jetinin gerçek zamanlı takibini yapan hesabı askıya aldı

Elon Musk, dün oğlunun içinde bulunduğu aracın başka bir araç tarafından takip edildiğini, daha sonra takipçinin aracın önüne kırarak hareket etmesini engellediğini ve takipçinin kaportaya tırmandığını duyurdu.

Olayla ilgili ‘Elonjet’ hesabını yöneten Sweeney adlı kişiye ve ilgili kurumlara dava açacağını duyuran Musk “Aileme zarar verilmesini destekleyen Sweeney ve kuruluşlara karşı yasal işlem yapılıyor” açıklamasını yaptı.

Elon Musk, özel jetinin gerçek zamanlı takibini yapan hesabı askıya aldı - Resim : 1

KARAR, TÜM GERÇEK ZAMANLI KONUM BİLDİREN HESAPLARI KAPSAYACAK MI?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER