için kaldı

O işletmelere faizsiz kredi geliyor! Küçük esnaf sonunda rahata erecek… 1 milyon TL kredi…

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, kobilere destek amacıyla yeni bir kredi paketini aktif hale getireceklerini açıkladı.

PARADURUMU PARADURUMU
O işletmelere faizsiz kredi geliyor! Küçük esnaf sonunda rahata erecek… 1 milyon TL kredi…

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, kobilere destek amacıyla yeni bir kredi paketini aktif hale getireceklerini açıkladı. Özellikle küçük esnaf üzerinde çalıştıklarını belirten Kacır, bazı bölgelerde yağış ve selden etkilenen esnaflara faizsiz kredi verileceğinin altını çizdi. Kredi miktarı ise 1 milyon TL’ye kadar çıkabiliyor…

Kobilere yönelik olarak atılan adımlarda son dönemde afetlerden etkilenen küçük esnaflara destek paketini Bakan Kacır nihayet açıkladı. Buna göre Mehmet Kacır, İstanbul Şile – Ağva, Zonguldak Alaplı – Ereğli, Batman Merkez, Diyarbakır Bismil ve Bursa Gemlik faaliyet gösteren esnaflara yönelik olarak atılacak olan adımları tek tek açıkladı. Esnaflara özellikle faizsiz kredi verileceğinin altı çizildi.

Kobiye destek sürüyor

Yapılan açıklamada hasarlarını bekleyen esnaflara yönelik olarak ilgili komisyon tarafından değerlendirme yapılacağı söylendi. Buna göre 1 milyon TL’ye kadar faizsiz kredinin yapılacak olan bu değerlendirme sonrasında esnafa verileceği söyleniyor. Hükümetin özellikle küçük esnafın yanında olmaya devam edeceği belirtiliyor. Detaylarda kredi ile birlikte önümüzdeki günlerde daha da netleşecektir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER