'Atatürk'e hakaret' iddiasıyla öğretmene suç duyurusu

Manisa'nın Soma ilçesinde öğretmen Mehmet Emin B. (43) hakkında derste Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Atatürk'e hakaret' iddiasıyla öğretmene suç duyurusu

İlçeye bağlı İstasyon Mahallesi'ndeki bir lisede fizik öğretmeni Mehmet Emin B., şubat ayında iddiaya göre ders sırasında Atatürk'e hakaret etti. Bazı öğrenciler, öğretmene tepki gösterip durumu okul yönetimine bildirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olay ile ilgili inceleme, kaymakamlık da idari soruşturma başlattı. İki sürecin devam ettiği bildirildi.'Atatürk'e hakaret' iddiasıyla öğretmene suç duyurusu - Resim : 1

Dün de Soma Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimi adına adliyeye gelen avukat Rıfat Çelik, öğretmen hakkında 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER