‘Yazılımın Yeni 100’ü programı başlıyor

Yazılım dünyasına yetkin insan kaynağı yetiştirmek için “Yazılımın Yeni 100’ü” programı Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT tarafından başlatıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Yazılımın Yeni 100’ü programı başlıyor

Program kapsamında; 100 AssisTT çalışanına .Net C# yazılım dillerinde 5 aylık temel yazılım eğitimi verilecek. 

Başvuruda bulunan yaklaşık 3 bin 500 çalışan arasından yapılan değerlendirmelere göre 100 şirket çalışanı programa dahil edilmek üzere seçildi. Mayıs sonunda başlayan ve 20 hafta sürecek eğitimi tamamlayanlar arasından seçilecek yüksek performans gösteren katılımcılar şirketin Bilgi Teknolojileri departmanında çalışma fırsatı yakalayacak. 

Şirketin Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı İzzet Erten konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu program tamamen AssisTTliler’in kariyer yolculuklarına destek olmak ve ülkemizde yazılım alanındaki insan kaynağı ihtiyacını karşılamaya yönelik bir adım. Diğer taraftan bir müşteri deneyim şirketi olarak gerek teknoloji çözümlerimizde, gerekse müşteri deneyimi alanındaki anahtar teslim projelerimizde yerli ve milli çözümler üretme vizyonumuz var. Bu program kapsamında yetiştireceğimiz arkadaşlarımızın bu projelerde görevlendirmenin bu vizyonumuzla son derece örtüşeceğine inanıyoruz” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER