Maske takma zorunluluğu hakkında yeni gelişme!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün yaptığı açıklamayla maske zorunluluğunun her yerde tamamen kaldırıldığını duyurdu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Maske takma zorunluluğu hakkında yeni gelişme!

Koronavirüsün etkileri iki yıldan fazladır hayatımızda sürüyor. Uzun süredir maske kullanmak zorunda kalan insanlar artık kelimenin tam anlamıyla rahat bir nefes alabilecek. Dünya'nın her yerine yayılan ve bir çok ölüme sebep olan koronavirüs salgını ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Virüs ile mücadele kapsamında insanlar uzun süredir maske kullanmaktaydı. Ancak artık bu durum değişecek gibi görüyor.

Zira Sağlık Bakanı Fahrettin Koca maske yasağıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Buna göre artık hastaneler hariç hiçbir yerde maske zorunluluğu kalmadı.

Maske takma zorunluluğu hakkında yeni gelişme!

Aşının bulunmasıyla koronavirüs ile ilgili kısıtlamalar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlamıştı. Dünya nüfusunun çoğunluğunun üç aşısının olmasıyla birlikte artık getirilen kısıtlamalar ve önlemler kaldırılmaya başladı. Bunlara maske zorunluluğu da dahil. Artık hastaneler hariç hiçbir yerde maske zorunluluğu kalmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER