‘Aç Emine Hanım bir şey demez, aç aç'

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu bölgeleri başta olmak üzere ihtiyaç duyulan okullarda fiziksel koşulların iyileştirilmesi ve gereksinimlerin karşılanması amacıyla düzenlenen "Bir Başkadır Benim Memleketim" projesini başlattı. Gecede Hülya Avşar sahne aldı. Avşar sahnede giydiği kıyafetiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Aç Emine Hanım bir şey demez, aç aç'

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) işbirliğinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilen projeyle ilgili konuşan Emine Erdoğan, birilerinin İstanbul'un Hakkâri'den, Van'dan, Muş'tan, Siirt'ten uzakta olduğunu düşünüp, oralardaki sorunlara kayıtsız kalabildiğini, ancak bunun, o sorunlardan uzak kalmak anlamına gelmediğini vurguladı. TİKAD'ı projeden dolayı tebrik eden ve başarılar dileyen Emine Erdoğan, TİKAD'ın ihtiyaç içindeki okulları merkezine alan proje geliştirmesini isabetli bulduğunu ifade ederek, ihtiyaç içindeki okulların belirlenmesinin, hayırseverler ve sivil toplum örgütleri tarafından bu okulların desteklenmesinin, Türkiye ve gelecek adına heyecan verici gelişme olduğunu söyledi. Emine Erdoğan, dün akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen gecedeki konuşmasını şöyle sürdürdü:

TÜRKİYE İŞ KADINLARI DERNEĞİ GECESİ / FOTO GALERİ

TERÖR 76 MİLYONU ETKİLİYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER