Xiaomi, yeni robot süpürgesini tanıttı

Hiç durmadan farklı sektörlere yatırımlarını devam ettiren Xiaomi, şimdi de karşımıza robot süpürge modeliyle çıktı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi, yeni robot süpürgesini tanıttı

Xiaomi, ev aletleri portföyünü, Mijia All-in-One Sweep and Mop Robot 2'yi piyasaya sürerek genişletti. Bu yeni model, 3499 yuan ($487) fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor ve özellikle ev temizliğini daha verimli ve kullanıcı dostu hale getirecek bir dizi yenilikle donatılmış durumda. Sweep and Mop Robot 2'nin standart versiyonu ise bu yılın Nisan ayında piyasaya sürülmüştü.

Mijia Mop Robot 2'nin öne çıkan özelliği, "Tam Otomatik Su Temini 2.0" sistemidir. Bu sistem sayesinde, karmaşık su işlemlerine son veriliyor. Geliştirilmiş bir anti-taşma tasarımına sahip olan bu robot, su dolu tankı doldururken taşmaların önüne geçiyor. Robot, mop bezi yıkandıktan sonra su tankını otomatik olarak dolduruyor ve böylece kesintisiz bir temizlik deneyimi sunuyor.

4L'lik süper büyük su tankı ile Mijia Mop Robot 2, 500m²'lik bir alanı sık sık su dolumu yapmaya gerek kalmadan temizleyebiliyor. 6000Pa'lik geliştirilmiş emiş gücü, kapsamlı bir temizlik sağlarken, "döndür ve sil" fonksiyonu ve dört temizleme modu, robotun köşelere ve kenarlara rahatlıkla ulaşabilmesini mümkün kılıyor.

Xiaomi, yeni robot süpürgesini tanıttı

Akıllı teknoloji açısından bakıldığında, Mijia Mop Robot 2, S-Cross™ Geniş Alanlı Yapısal Işık Engeli Kaçınma Sistemi ve yeni nesil LDS lazer navigasyon özelliklerini barındırıyor. Bu özellikler sayesinde, robot, düşük ışık koşullarında bile engellere çarpmadan etkili bir şekilde yönlendirilebiliyor. 360°'lik bir alanı tarayabilen bu robot, akıllı temizlik rotası planlıyor ve evin her noktasında eksiksiz bir temizlik sağlıyor.

Mijia Mop Robot 2'nin sunmuş olduğu çeşitli akıllı özellikler arasında, mopyu sıvamadan önce süpürme, mop bezinin otomatik temizlenmesi ve kurutulması, mop bezinin otomatik kaldırılması ve diğer akıllı ev cihazlarıyla zekice bağlantı kurma gibi fonksiyonlar da bulunuyor.

Mijia Mop Robot 2, çift hava kanallı dolaşım toz toplama tasarımı ile donatılmıştır, bu sayede toz kutusu sadece 10 saniye içinde boşaltılabiliyor. Dahili büyük kapasiteli toz torbası ile robot, 75 gün boyunca boşaltılmadan kullanılabiliyor.

Cihaz, özel ön satış fiyatı olan 2799 yuan ($390) ile JD.com üzerinden Çin'de satışa sunulmuştur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER