İngiltere'nin konuştuğu adam: Acil serviste 20 saat bekledi, Lösemi hastası olduğunu öğrendi!

İngiltere'de yaşayan Gareth Dixon günlerce hastane randevusu alamadıktan sonra ağrılarının artması ile acil servise gitti. 40 yaşındaki adam acil serviste 20 saat bekleyip, kan tahlili yapılması için ısrar ettikten sonra lösemi teşhisi aldı. İşte İngiltere'nin konuştuğu inanılmaz hikaye...

HÜRRİYET HÜRRİYET
İngiltere'nin konuştuğu adam: Acil serviste 20 saat bekledi, Lösemi hastası olduğunu öğrendi!

İngiltere'nin Warrington şehrinde yaşayan 40 yaşındaki işçi Gareth Dixon, bir süredir mustarip olduğu yorgunluk, ağrı ve susuzluk gibi sıkıntılarının kötüleşmesi nedeni ile doktora görünmek istedi ancak doktorlardan bir türlü randevu alamadı.

Doktorlar ile sadece telefonda görüşebildiğini ve muayene için randevu alamadığını anlatan 2 çocuk babası adam göğsünde başlayan şiddetli ağrıdan sonra ailesinin de yönlendirmesi ile acil servise gitti.

ACİL SERVİSTE TAM 20 SAAT BEKLEDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER