için kaldı

Gaziantep'te dehşete düşüren olay! Sokak köpeğinin saldırdığı Nihatcan'ın saç derisi koptu

Gaziantep'te, okuldan eve dönerken sokak köpeğinin saldırdığı Nihatcan Arslan (6) yaralandı. Saç derisi kopan, yüz ve vücudunun farklı yerlerinden yaralanan Nihatcan'a doku nakli yapıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gaziantep'te dehşete düşüren olay! Sokak köpeğinin saldırdığı Nihatcan'ın saç derisi koptu

Olay, 14 Aralık'ta, Nurdağı ilçesi Hisar Mahallesi'nde meydana geldi. Anaokulu öğrencisi Nihatcan Arslan, okuldan eve dönerken sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Saç derisi kopan ve vücudunun farklı yerlerinden yaralanan Nihatcan, annesi İlknur ve babası Erdal Arslan tarafından Nurdağı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Nihatcan, daha sonra Gaziantep'teki özel hastaneye sevk edildi.

KOPAN PARÇAYI BUZ KALIPLARINDA GETİRDİLER

Arslan ailesi, 2 çocuklarının küçüğü olan Nihatcan'ın kafasından kopan saç derisini buz kalıplarına koyarak hastaneye getirdi. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Operatör Doktor Kağan Bekircan tarafından 4 saat süren ameliyatla Nihatcan'ın başına kopan saç derisi dikildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER