O borsada listelenen altcoin adeta kanatlandı!

Kripto para borsasında yukarı yönlü hareketler devam ediyor. Buna göre özellikle bazı borsalar bu alanda dikkat çekmeye devam ediyor.

PARADURUMU PARADURUMU
O borsada listelenen altcoin adeta kanatlandı!

Kripto para borsasında yukarı yönlü hareketler devam ediyor. Buna göre özellikle bazı borsalar bu alanda dikkat çekmeye devam ediyor. 38.000 dolar barajını test eden BTC’nin 40.000 $ tarafına göz kırpması ise kripto paralara olan nakit akışını artırdı. Buna göre borsalardaki hareketlilikte adeta görülmeye değer bir hal aldı.

Dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük borsası olan Binance, ciddi hareketlilik gösterirken diğer borsalarda boş durmuyor. Binance üzerinde listeli olan o coini başka bir borsa listeledi ve altcoin adeta yükselişe geçti. İşte detaylar…

INJ coin kanatlandı

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından bir tanesi olan OKX, INJ coini listelediğini duyurdu. Bu haberin ardından ise coin adeta kanatlandı. Zaten yükselişe bahane arayan altcoinler, bu tür listeleme haberleri ile birlikte daha hızlı bir şekilde yükseliyor. Buna göre INJ açıklamadan önce ve sonrası arasındaki fiyat farkı %10 olarak görüldü.

INJ için ATH 24,89 olurken şuan ki fiyatı ile birlikte ATH’sinden tam olarak %28 altında oldu. Bu da onun ne kadar hızlı bir yükseliş yaşadığını ve gelişmelere ayak uydurduğunu gözler önüne seriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER