Bravo sana Demet Akalın!

Demet Akalın, bir öğrenciye prefabrik ev yaptırmak için sponsor arayışına girmişti. Bazı kişiler Akalın'a tepki göstermişti. POSTA yazarı Suna Akyıldız, bu konuyu köşesine taşıdı.

POSTA POSTA
Bravo sana Demet Akalın!

Demet Akalın, bir öğrenciye prefabrik ev yaptırmak için sponsor arayışına girmişti. Bazı kişiler Akalın'a tepki göstermişti. POSTA yazarı Suna Akyıldız, bu konuyu köşesine taşıdı.

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden biri Demet Akalın. Kimi zaman story’lerini izlerken kendimi evinde birlikte dizi izliyormuş gibi hissediyorum, kimi zaman bir eğlence mekanındaki coşkusuna gülümsüyorum.

Bazen de birinin hayatına dokunduğunda yaptığı paylaşımlarla hüzünleniyorum. Nerede bir mağdur görse hem kendi cebinden hem de sosyal medyanın verdiği gücü kullanarak elinden geldiğince herkese yetişmeye çalışıyor.

Demet şimdi de Kütahya Tavşanlı’da yaşayan Mehmet adındaki öğrencinin başını sokacağı bir evi olsun diye kolları sıvadı. Hem kendi cebinden hem de yakın arkadaşlarının desteği ile Mehmet’e ev yaptırmak için uğraşıyor. Sıfırdan ev almak, ev yaptırmak şu dönemde çok zor.

Demet geçenlerde bunun için sosyal medyadan prefabrik hazır evler için destek istedi. Yok efendim bir konserini verse ev yapılırmış, yok geçen hafta Amerika’ya gittiği uçak parasını verse olurmuş... Yahu bari destek olmuyorsunuz, yapana köstek olmayın.

Bu kadın cebinden de dünyaları yapıyor. Gerektiğinde şöhretini ve milyonlarca takipçisini güzel bir amaç için de kullanıyor. Başkaları gibi köşesinde suya sabuna dokunmadan prenses gibi oturmuyor.

Birçok insanın hayatına bu anlamda dokunan Demet Akalın’ı sosyal medya şövalyeliğine soyunup eleştirmek yerine ayakta alkışlamak gerek. Bravo Demet. Bu konuşanlara kulaklarını kapatıp yola devam et.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER