İğrenç tacizleri yazdığı not, cesedinin yanında bulundu! 3 erkeğin ismi var

20 yaşındaki İlklima Naz Akbörü, 15 Ekim tarihinde Atakum sahilinde silahla başından vurulmuş halde ölü bulundu. İlklima’nın yanında, maruz kaldığı tacizleri yazdığı bir not bulundu. İğrenç detayların yer aldığı notta Arslan, Doağanay, Hakan olmak üzere 3 erkeğin ismi var.

POSTA POSTA
İğrenç tacizleri yazdığı not, cesedinin yanında bulundu! 3 erkeğin ismi var

Samsun’da sahilde cesedi bulunan İlklima Naz Akbörü’nün ölümüyle ilgili detaylara ulaşıldı. Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, İlklima Naz’dan geriye kalan not ve soruşturmadaki ifadeler, maruz kaldığı tacizlerin onu ölüme nasıl sürüklediğini ortaya koyuyor.

SON ZAMANLARDA EMLAKÇILARI DOLAŞIYORDU

İlklima Naz Akbörü, 20 yaşındaydı. Tokat’taki ailesiyle sorunlar yaşamış, Samsun’a taşınmıştı. Kafelerde çalışıyor, dövmecilik yapıyordu. Arkadaşlarıyla birlikte kalıyordu. Ama kendi başına ev tutmayı çok istiyordu. Son zamanlarda emlakçıları dolaşıyordu. 15 Ekim’de Atakum sahilinde cesedi bulundu. Silahla başından vurulmuştu. Silah da yanındaydı. Otopsi raporuna göre ‘bitişik atış’ yapılmıştı. Cesedin yanında İlklima’nın yazdığı bir not da vardı. O kâğıt parçasında yazanlar intihar ettiği değerlendirilen İlklima’nın ölüme nasıl sürüklendiğinin de ipuçlarını veriyordu.

ARSLAN, DOĞANAY, HAKAN…

İlklima Naz o küçük kâğıda üç madde halinde maruz kaldığı tacizleri şöyle yazmıştı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER