AOC Q27G3ZN oyun monitörü, QHD çözünürlük ile duyuruldu

AOC, yeni oyun monitörü Q27G3ZN'i QHD çözünürlük ve 260Hz yenileme hızı ile duyurdu. Bu özellikler, oyun deneyimini üst seviyelere taşıyacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
AOC Q27G3ZN oyun monitörü, QHD çözünürlük ile duyuruldu

AOC, hem oyuncuların hem de profesyonellerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış yeni monitör serisini piyasaya sürdü. AOC Aegis Q27G4'ün duyurulmasının ardından, marka şimdi AOC Q27G3ZN'yi tanıttı. Bu yeni model, daha yüksek bir yenileme hızı paneli arayan bireyler için tasarlandı.

AOC Q27G3ZN, QHD çözünürlüklü 27 inç bir IPS monitör olup, akıcı oyun deneyimi için 260Hz'e kadar yüksek bir yenileme hızına sahip. Doğal 8-bit renk derinliği özelliği ile sRGB renk alanının %99'unu ve DCI-P3 renk alanının %92'sini kapsıyor. Monitör, tipik olarak 350 nit parlaklık sunuyor ve VESA DisplayHDR 400 sertifikası için zirvede 450 nitlere ulaşıyor. 1 ms GTG tepki süresi ve 0.5 ms MPRT ile hızlı tempolu oyunlarda hareket bulanıklığını en aza indiriyor.

AOC Q27G3ZN oyun monitörü, QHD çözünürlük ile duyuruldu

Monitörün ergonomik standı, döndürme, eğilme, yatay dönüş ve yükseklik ayarı yapılmasına olanak tanıyor. Bağlantı seçenekleri arasında iki HDMI 2.0 portu, DisplayPort 1.4 ve bir kulaklık jakı bulunuyor. AMD FreeSync Premium sertifikalı ve Adaptive-Sync teknolojisi ile VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip. Oyun özellikleri arasında AOC'nin G-Menüsü, MBR, Düşük Giriş Gecikmesi, Gölge Kontrolü ve çeşitli Oyun Modları yer alıyor.

Monitörün fiyatlandırma ve piyasaya çıkış detayları şu anda belli değil. Bu arada, monitöre daha fazla esneklik ve ayarlanabilirlik sağlayan ergonomik bir kola sahip olan AOC U27P3UB 4K IPS monitörüne de göz atabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER