'Burak'ı taşlasalar iyi olur'

Sadri Şener eski golcüleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Burak'ı taşlasalar iyi olur'

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, genelkurulda aday olmayacağını söylerken Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz için de sert açıklamalar yaptı. Şener, milli golcüyle ilgili "Burak diyor ki ‘Galatasaray'a geldiğime çok memnunum.' Memnun olur tabiki. Orada bir hayatı var. Maserati sürüyor. Burada sürse taş atarlar. Taş attıkları da iyi olur, o da ayrı konu. Umut Bulut ise 10 numara adam. Ya 10 numara adam, ya da Türkçesi Burak'dan çok daha iyi" diyerek sitemkar konuştu.

Hem sevinip hem üzülüyorum

"Bir takım saha sonuçlarının tesiriyle bir olağanüstü kongre kararı aldık. Bazı arkadaşlar bunu seyircinin gazını alma olarak tanımlasa da, öyle değil. Genel kurulda aday değilim" diyen şener şöyle devam etti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER