Kriz tatlıya bağlandı! Griezmann resmen Atletico Madrid'de!

İspanya La Liga ekipleri Atletico Madrid ile Barcelona arasında uzun süredir devam eden Antoine Griezmann krizi sona erdi. Atletico Madrid, 2 yıllığına kiraladığı Fransız yıldızın bonservisini aldığını duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kriz tatlıya bağlandı! Griezmann resmen Atletico Madrid'de!

İspanya La Liga ekipleri Atletico Madrid ile Barcelona arasındaki Antoine Griezmann krizi tatlıya bağlandı. Atletico Madrid, 2 yıllığına kiraladığı Fransız yıldızın bonservisini aldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada Griezmann ile 2026 yılına kadar sözleşme imzalandığı ifade edildi.

SATIN ALMA OPSİYONU VE 60 DAKİKA KRİZİ

Barcelona, kiralık sözleşmesindeki maç sayısı maddesi sebebiyle maçların 60. dakikalarından sonra oyuna alınan Griezmann için Atletico Madrid'i federasyona şikayet edeceğini açıklamıştı. Daha sonra iki kulüp arasında yapılan görüşmelerinde kiralık sözleşmede yazan satın alma opsiyonu maddesindeki bedelin daha aşağısında bir bonserviste anlaşma sağlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER