Üç Kız Kardeş 22. yeni bölüm fragmanı yayında! Üç Kız Kardeş 21. son bölüm full izle!

Üç Kız Kardeş 21. son bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Dizi biter bitmez yeni fragman da yayınlandı. Son bölümde; Türkan, Mine ile Somer arasındaki gerçeği öğreniyor. Dönüş ve Serdar için ayrılık zamanı geliyor. Somer ve Türkan, yeni doğacak bebeklerinin mutluluğunu yaşayabilecek mi? Üç Kız Kardeş 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla beklenen Üç Kız Kardeş 21. bölümde başka neler yaşandı? İşte 3 Kız Kardeş (Kanal D) tek part izleme linki...

F5HABER F5HABER
Üç Kız Kardeş 22. yeni bölüm fragmanı yayında! Üç Kız Kardeş 21. son bölüm full izle!

Üç Kız Kardeş son bölümü (21. bölüm) ile bu akşam izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 3 Kız Kardeş son bölümde; Nesrin, hafızasına kavuştuktan sonra hakimiyeti eline alır. Türkan gerçeklerle yüzleşir. Peki Üç Kız Kardeş son bölümde başka neler oldu? İşte Üç Kız Kardeş 21. son bölüm izleme linki...

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLEME SAYFASI

ÜÇ KIZ KARDEŞ 21. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nesrin ilk olarak Somer'i, Mine konusunda azarlar. Kızı Türkan'ı düşürdüğü durum yüzünden ona karşı öfkelidir. Somer ise, çaresiz olduğunu anlatmaya çalışır; fakat Nesrin, onu dinlemez.

Mine ile Türkan arasında gergin anlar yaşanır. Rüçhan Somer'i, Mine'nin Türkan'ın hamileliğinden haberi olmaması için tembihler. Ancak Mine Türkan'ın hamile olduğunu öğrenir. Öte yandan Türkan, Mine'nin çocuğunun babasının Somer olduğunu öğrenir.

Üç Kız Kardeş 22. yeni bölüm fragmanı yayında! Üç Kız Kardeş 21. son bölüm full izle! - Resim : 1

Öte yandan, Dönüş ve Serdar sahilde ayrılık konuşması yapmaktadır. Üniversiteye başlayacak olan Serdar, Dönüş'ten ayrılmakta zorlanır; fakat Dönüş, yüreğine su serpen cümlelerle onu biraz olsun rahatlatır.

SONRAKİ HABER