Allahyar: Fenerbahçe’de konuşmak istemeyeceğim sebeplerden dolayı forma şansı bulamadım

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Regnum Carya’da yaptığı kamp çalışmalarının ardından İngiltere’ye geri döndü. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve şu anda İngiliz ekibinde görev yapan Allahyar Seyyadmenes, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Allahyar: Fenerbahçe’de konuşmak istemeyeceğim sebeplerden dolayı forma şansı bulamadım

Kampın kendileri için iyi geçtiğini ifade eden Allahyar Seyyadmenes, "Kamp takım için güzel geçiyor. Kendimizi, zayıf noktalarımızı geliştirmek, takım problemlerini geliştirmek için güzel bir fırsattı. Takım arkadaşlarım kampı verimli geçiriyor. Ben şu anda sakatlıktan dönüyorum. Dolayısıyla takımdan ayrı çalışıyorum. Regnum’da her şey çok güzel. Çalışanlar çok sıcak. Antrenman tesisleri oldukça iyi. Winter Football Series’de maçlar da yapıyoruz. Bu yüzden burada iyi zaman geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

"ZORYA’DAKİ PERFORMANSIMIN ARDINDAN BİRÇOK TEKLİF GELDİ"

Ukrayna ekibi Zorya’da gösterdiği performansın ardından birçok teklif aldığını belirten Allahyar, "Zorya’da iyi bir performans sergiledim. Bunun üzerine farklı ülkelerden birçok teklif geldi. Hull City de bunlardan bir tanesiydi. Önce kulüp başkanımızla konuşuldu. Güzel bir görüşme oldu. Sonrasında transferim gerçekleşti. Ben zaten İngiliz futbolunu seviyorum. Burada çok mutluyum. Benim için Hull City Kulübü’ne transfer olmam iyi oldu" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER